Hilvan Belediyesi'nde gece mesaisi

Hilvan Belediyesi, 2020 programına aldığı kırsal mahallelerde köy içi yol iyileştirme ve çevre düzenlemesi uygulamaları kapsamında başlattığı çalışmalarını sürdürüyor.

Ramazan ayı öncesinde başlatmış olduğu çalışmalarını sürdüren Fen İşleri Müdürlüğü'ne bağlı ekipler, Ramazan ayına girilmesi nedeniyle çalışma programlarını gece saatlerine aldı.

2020 yılı çalışma programı kapsamında kırsal Yukarı Kamış Mahallesi'nde, vatandaşların mevsim şartlarına göre ulaşım sıkıntısını gidermek için köy içi yol iyileştirme çalışmalarını sürdüren Hilvan Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, mahallede acil giderilmesi gereken noktalarda 2 bin 500 metrekare kilitli parke taşı döşedi.

Acil ihtiyaç durumuna göre değerlendirilen talepleri göz önünde bulunduran Hilvan Belediyesi, kırsal Arpalı Mahallesi'nde de cami ve taziye evi kompleksinin çevresinde yine 2 bin 500 metrekare kilitli parke taşı döşeyerek, kompleksin çevresinde estetik bir görüntü oluşturdu.