Başkan Bayık’tan ‘Barış Pınarı Harekatı’na destek

Hilvan Belediye Başkanı Aslan Ali Bayık Türk Silahlı Kuvvetlerinin Suriye’de başlatmış olduğu ‘Barış Pınarı Harekâtı’nı desteklediğini açıkladı.

Bayık yaptığı yazılı açıklamada ‘Türk Silahlı Kuvvetleri(TSK) tarafından Türkiye’nin güney sınırında oluşturulmaya çalışılan terör koridorunu yok edip bölgedeki Suriyeli kardeşlerimizin barış ve huzur içinde yaşamalarını sağlamak amacıyla ‘Barış Pınarı Harekâtı’ başlatıldı. Ordumuzun sınır güvenliğimizi sağlayıp dünya barışına katkı sağlayacağından hiç kimsenin şüphesi olmasın. PKK/PYD ve DAEŞ gibi terör örgütlerine karşı mücadelemiz devam edecek. Allah kahraman ordumuzu muzaffer eylesin. Bütün dualarımızla devletimiz ve Mehmetçiğimizin yanındayız’ açıklamasında bulunan Başkan Bayık ‘Barış Pınarı Harekâtı’na destek amacıyla Belediye hizmet binası ve bağlı birimleri Türk Bayraklarıyla donatılması talimatını verdi.