Hilvan'da geleceğin futbolcuları yetişiyor

Çocukların fiziksel, sosyal ve psikolojik eğitimlerine katkıda bulunmayı hedefleyen Hilvan Belediyesi ve Halk Eğitim Merkezinin ortak projesi kapsamında ilçede yaz futbol okulu açıldı. 6-18 yaş grubundaki gençlere yönelik açılan yaz futbol okulu merkez ve kırsal mahallelerden büyük ilgi görmekle birlikte çocukları futbola teşvik etmeyi hedefliyor.

2018-2019 Eğitim ve Öğretim döneminin sona ermesiyle yaz döneminin daha verimli geçmesi için iki ay boyunca devam edecek olan yaz futbol okulunda yaklaşık 200 öğrenci uzman eğitmenler tarafından futbol eğitimi alarak kişisel gelişimlerine katkıda bulunacak.