Hilvan Asri Aile Mezarlığı'nda Temizlik ve Bakım Çalışmaları

Hilvan Belediyesi Temizlik İşleri ile Park ve Bahçeler Müdürlüğü, Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi'ne bağlı Hilvan Asri Aile Mezarlığında bakım ve temizlik çalımlarını sürdürüyor.

Yürütülen çalışmalar kapsamında, mezarlık alanını kurumuş doğal otlardan arındıran birimler,çalışmaların periyodik olarak devam edeceğini belirtti.

Hilvan Belediyesi Park ve Bahçeler ile Temizlik İşleri Müdürlükleri 'Belediye Başkanımız Sayın Aslan Ali Bayık'ın verdiği talimatlar doğrultusunda başlattığımız temizlik ve bakım çalışmalarımız periyodik olarak devam edecektir' dedi.

Vatandaşların sağlık ve temiz bir ortamda mezarlık ziyaretlerini gerçekleştirebilmesi için yapılan çalışmaların amacına ulaşabilmesi için, vatandaşların da bu konuda duyarlı olmasını isteyen yetkili birimler 'Mezarlık alanı hepimizin dikkat etmesi gereken bir alandır. Ziyaretçilerin dağıtmak üzere beraberinde getirdikleri ikramlıklar ve sulama için getirdikleri kap ve benzeri eşya atıklarını mezarlık alanına bırakmamalarını istirham ediyoruz' şeklinde açıklamada bulundular.