Bilgi Evi öğrencilerine moral ve motivasyon gecesi

Hilvan Belediyesi bünyesinde eğitim veren Bilgi Evi öğrencileri 2018-2019 eğitim ve öğretim döneminin yorgunluğunu eğlenerek attı. Hilvan Belediyesi tarafından özel bir mekanda düzenlenen programda Bilgi Evi öğretmen, öğrenci ve velileri canlı müzik ile doyasıya eğlenerek stres attı. Öğrenciler tarafından programa davet edilen Hilvan Belediye Başkan yardımcısı Mahmut Akşahin öğrencilerle bir araya gelerek 'Sezon boyunca gecenizi gündüzünüze katarak hazırlandığınız sınav sizin için büyük önem taşıyor. Bizler size inanıyoruz sizlerde kendinize inanır ve güvenirseniz başaramayacağınız hiçbir engel kalmaz. Bu zorlu süreçte ailelere düşen görev çocuklarını rahatlayabileceği ve dinlenebileceği yerlere götürmeleridir. Allah kimsenin emeğini boşa çıkarmasın' dileğinde bulundu.

Cumartesi ve Pazar günü Yüksek Öğretim Kurumları (YKS) sınavına Bilgi Evi'nden 255 öğrenci girecek.