Hilvan'da ilaçlama çalışmaları devam ediyor

Hilvan Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğüne bağlı ekipler ilçe merkezi ve kırsal mahallelerde halk sağlığını tehdit eden vektörlere karşı ilaçlama çalışmalarını aralıksız sürdürüyor.İlaçlama çalışmalarının mevsim sonuna kadar devam edeceğini  açıklayan ekipler '3 araçla başlatmış olduğumuz çalışmalar gece geç saatlere kadar devam etmekte.Haşereler hastalıklara yol açmakla birlikte çevreye de büyük zarar veriyor.Çalışmalarımızı larvaların üreme alanlarında yoğunlaştırdık.Halkımızın sağlık ve huzuru bizim için çok önemli mahalle mahalle, sokak sokak ilaçlama çalışmalarımız devam edecek. Daha yaşanabilir bir Hilvan için ne gerekiyorsa yapmaya hazırız' açıklamasında bulundu.