Bayık Semt Pazarı Esnafını Ziyaret Etti

Hilvan Belediye Başkanı Aslan Ali Bayık  Belediye Meclis üyesi Mehmet Dürrü Narin ile birlikte  semt pazarı esnafını ziyaret etti. Pazar esnafını ve alışveriş yapan vatandaşlarla buluşan Bayık 'Her zaman olduğu gibi bugünde esnaf ve vatandaşlarımızı yalnız bırakmayıp sorun ve taleplerini dinledik. Esnaflarımız ilçenin önemli yatırımcılarıdır. Göreve geldiğimiz günden bu yana ilçemizin daha modern bir görünüme kavuşması ve halkımızın daha iyi imkanlarda alışveriş yapması için semt pazarı projesini hayata geçirip ilçe halkının hizmetine sunduk. Ekip arkadaşlarımız ile yaptığımız ziyarette esnaflarımızın büyük ilgisiyle karşılaşmak bizi çok mutlu etti. Pazarcı esnaflarımızdan temennimiz halkımıza her zaman temiz,sağlıklı ve uygun fiyat kuralları çerçevesi dışına çıkmamalarıdır. Bütün esnaflarımıza hayırlı ve bol kazançlar diliyorum' dedi.