Hilvan'da Larva İle Mücadele Çalışmaları Devam Ediyor

Hilvan Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü Sivrisinek ve Karasineklerin yumurtlama dönemi olan larva döneminde ilaçlama çalışmalarına devam ediyor.

Fosseptikler, mazgallar, logarlar, kirli su kanallarının dereye aktığı noktalar  ve çöplük alanlarında ilaçlama çalışmalarını sürdüren Hilvan Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü 'Halkımızın yazın sinek sorunu yaşamaması için merkez ve kırsal mahallelerde Sivrisinek ve Karasineklerle mücadelenin en önemli zamanı olan yumurtlama döneminde larva üreyecek alanları ilaçlıyoruz. Ekiplerimizin vektörle mücadele programı kapsamında yaptığı etkin çalışmalar ile yaz aylarında vatandaşların büyük rahatsızlık duyduğu sivrisinek sorunu bitme aşamasına geldi' açıklamasında bulundu.