Başkan Bayık 'Mevlid-i Nebi, İnsanlığın en büyük bayramıdır'

Hilvan Belediye Başkanı Aslan Ali Bayık, Mevlid-i Nebi münasebetiyle bir mesaj yayınladı.

Mesajında, Peygamber efendimizin doğumu 'İnsanlığın en büyük bayramıdır' diyen Başkan Bayık ' Alemlerin Rabbi Yüce Allah'ın, yeryüzüne gönderdiği en büyük barış elçisi, iki cihan serveri, İslam Âlemi'nin önderi ve insanlığın rehberi Peygamber Efendimiz Hazreti Muhammed (S.A.V)'in kutlu doğumu sadece Müslüman için değil, tüm dinler ve bu dine mensup insanlar için büyük bir lütuftur' dedi.

Bayık, 'Kur'an ahlakı ile yaşamını tamamlamış Peygamber Efendimizin sünneti seniyyesini takip etmek, O'nun ahlakını idrak edip kendi yaşamımıza tatbik etmek ve rehberliğinde ilerleyip bunu yaymak ümmet olarak bizim her şeyden öncelikli görevimizdir. Bu vesile, başta İslam Âlemi olmak üzere, Mevlid-i Nebi'nin tüm insanlık için hayırlara vesile olmasını temenni ediyorum'.Siverek Nakliyat