Karacurun’a Yeni Bir Park

Hilvan Belediyesi, Karacurun Mahallesine yeni park yaptırdı.

Başkanlık görevine geldiği bugüne kadar, Hilvan ilçesini yeşillendireceğini her fırsatta dile getiren Belediye Başkanı Aslan Ali Bayık, her mahalleye park ve yeşil alan sözü vermiştik. İmkânlar çerçevesinde söz verdiklerimizi yaptık ve yapmaya devam edeceğiz. Her mahallede yeşil alan ve park var ama bunların yeterli olacağını sanmıyorum. İlerleyen zamanlarda imkânlar el verdikçe yenilerini yapacağız".

En son Karacurun Mahallesinde yapılan parka yerleştirilen oturma ve oyun grupları mahalle çocuklarını fazlasıyla mutlu etmeye yetti.

Bayık " Biz çocukken köy meydanında tozun toprağın içinde oynardık. Ayaklarımızda çalılar dikenler eksik olmazdı. Bir çocuk için oyun alanının ne demek olduğunu çok iyi biliyorum. Geleceğimizi emanet edeceğimiz yavrularımızın her şeyin en güzeline ve en iyisine layık olduğunu düşünüyorum" dedi.