Sağlık Denetimlerimiz Devam Ediyor

Hilvan'da ekmek fırınlarından sonra kasap ve lokantalar denetlendi.

Hilvan'da faaliyet gösteren ekmek fırını, kasap ve lokantalara yönelik yapılan denetimler devam ediyor.

Geçtiğimiz günlerde ekmek fırınlarına yapılan denetimlerin ardından, Hilvan'da faal durumda olan kasap ve lokantalar ilgili ekiplerce denetlendi. Yapılan denetimlerde sağlık standartlarının altında faaliyet gösteren kasap ve lokantacı esnafı uyarıldı.

Kurallara Uymayanlar Deşifre Edilecek

Hilvan Tarım İlçe Müdürü İsmail Şeyhanlı, yapılan denetimlerin birer uyarı mahiyetinde olduğunu belirterek 'Hilvan ilçemizde etkin olarak faaliyet gösteren bazı kasap ve lokantalarda gerekli sağlık koşullarının bulunmadığını gözlemledik. Gerekli sağlık koşullarını oluşturmayan esnaflarımıza uyarıda bulunarak standartlara uygun biçimde çalışmaları için belirli bir süre verdik. Verilen süre içerisinde gerekli koşulları yerine getirmeyen ve halkın sağlığını hiçe sayan kasap ve lokantaları ilçe bazında deşifre edip yasal uygulamaları yerine getireceğiz'  dedi.