Öğretmenlerimize Moral gecesi Düzenledik

Hilvan Belediyesi 24 Kasım Öğretmenler günü münasebetiyle Hilvan'da görev yapan öğretmenlere moral gecesi düzenledi.

Hilvan İmam Hatip Lisesi gösteri salonunda düzenlenene geceye, Hilvan Kaymakamı Ahmet Özay, belediye başkanı Aslan Ali Bayık, ilçe milli eğitim müdürü Mehdi Turgut, emekli öğretmen ve eski ilköğretim müdürü Hüseyin Bıdık ile öğretmenler katıldı.

Öğretmenler için düzenlenen moral gecesinde konuşan Hilvan belediye Başkanı Aslan Ali Bayık öğretmenlerin ve eğitimin önemine değindi.

Bayık; Bizlerin, çocuklarımızın ve kısacası toplumun yetişmesinde, iyileştirilmesinde en büyük rolü şüphesiz siz saygıdeğer öğretmenler üstlenmiştir. Bu sebeple 24 Kasım öğretmenlerimiz için sembolik bir gün olsa da bütün günlerimizi  onlara  ayırsak verdikleri  emeğin karşılığını yine de vermiş olamayız.

Karanlık yaşam yolumuzun en büyük rehberi, en büyük ışığı değerli öğretmenlerimizin 24 Kasım öğretmenler gününü kutlar yaşamlarında başarı ve mutluluklar diliyorum.