Hizmet Hak ve Halk İçindir

Hilvan Belediyesi hizmet bünyesinde kullanılmak üzere çift kişilik ve soğutmalı yeni bir cenaze aracı aldı. Daha önce sahip olduğu tek kişilik cenaze aracını ise Siverek ilçesinin Gürakar Belde Belediyesine hibe etti.

Alınan yeni cenaze aracının zaruri bir ihtiyaç haline geldiğini söyleyen Belediye Başkanı Aslan Ali Bayık " İlçemiz gün geçtikçe göç almakta ve nüfus artışı meydana gelmektedir. İlçe merkezi ve köylerle birlikte ortalama 44 bin civarında bir nüfusa sahibiz. İlçe sınırları dâhilinde herhangi bir vefat veya meydana gelebilecek bir kaza anında cenazeleri taşımak için büyük ve modern bir araca ihtiyaç duyduk. Gerektiği durumlarda ilçe ve hatta il dışına da hizmet vermek amacındayız. Yeni aracımız son derece modern bir ekipmanla donatılmış olup özellikle sıcak hava şartlarını göz önünde bulundurarak soğutma sistemine sahiptir. Daha önce mevcut olan cenaze nakil aracımızı belediyeler arası yardımlaşma maksadıyla Siverek ilçemizin Gürakar Belde Belediyesine hibe ettik. Yaptığımız her bütün hizmetler Hak için ve Halk içindir." dedi.