Bayık, Hilvanlılar Gecesinde Konuştu

Belediye başkanı Alan Ali Bayık, İstanbul'daki Hilvanlıların düzenlediği geceye katıldı.

İstanbul'daki Hilvanlıların kurduğu Hilvanlılar Dayanışma ve Kalkındırma Derneği olan HİLDER'in düzenlediği geleneksel buluşma gecesinde Hilvanlılarla bir araya gelen Bayık, geceye katılanlara hitaben şöyle konuştu;

"Kendi memleketlerinden uzak kalıp memleket özlemlerini bir araya gelerek gideren  bütün Hilvanlı hemşerilerimi selamlıyorum. Hayat koşulları nedeniyle memleket toprağından uzak kalan hemşerilerimizin doğup büyüdükleri yer olan Hilvan'a hizmet etmekten gurur duyuyorum. Hilvan'da eksik hissettiğimiz ne varsa bunu ihtiyaç bilip yerine getirdik. Giderek büyüyen ve gelişen Hilvan'ımıza daha çok hizmet etmek için gece gündüz demeden çalışmaya devam edeceğiz" dedi.

Bayık, Hilvanlıların bir araya gelmesine vesile olan dernek yöneticilerine de teşekkür ayrıca teşekkür etti.