Hilvan'da TOKİ Sevinci

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı ile Hilvan Belediyesi tarafından yapılan 195 konutun kura çekilişi yapıldı.

Şanlıurfa Ak parti milletvekili Seydi Eyyüpoğlu, Şanlıurfa Valisi İzettin Küçük, Büyükşehir Belediye Başkanı Celalettin Güvenç, Hilvan Kaymakamı Uğur Sezer, Hilvan Belediye Başkan Aslan Ali Bayık ve TOKİ yetkililerinin katıldığı kura çekimi Hilvan Kapalı spor salonunda noter huzurunda yapıldı.

TOKİ konutları kura çekilişinden önce konuşma yapan yetkililer,konut sahiplerine hayırlı olsun dileklerinde bulundu. Daha sonra konutların çekilişine geçildi.

Başvuru sahiplerinin de hazır bulunduğu çekilişi birinci etabında dar gelirliler için yapılan 2+1 konutların çekilişi yapıldı. Ardından da orta gelirliler için yapılan 3+1 konutların kurası çekildi.

Yapılan kura neticesinde 178 aile konut sahibi olurken, başvurusu yapılmayan diğer konutların yeniden satışa sunulacağı belirtildi.