Cemal ÇINAR'dan Ziyaret

Hür Dava Partisi ilçe teşkilatı üyeleri Hilvan Belediye Başkanı Aslan Ali Bayık'ı makamında ziyaret etti.

30 Mart yerel seçimlerinde HÜDA-PAR'dan belediye başkan adayı olan Cemal Çınar, ziyaret ettiği belediye başkanından Hilvan'daki içme suyu çalışmalarının ne zaman biteceği konusunda bilgi aldı.

Son zamanlarda susuzluğun artış gösterdiği Hilvan'da, içme suyunun bir an evvel gelmesi için çalışmaların devam ettiğini bildiren Bayık, şu bilgilere yer verdi;

"Başlatmış olduğumuz çalışmalarımız aralıksız devam etmektedir. Ancak yürütülen çalışmalar kapsamında bir takım hukuki sorunların yaşanması ve yüklenici firmanın işi geciktirmesi münasebetiyle ilçeye içme suyunu zamanında veremedik. Yüklenici firma yasalar gereği gerekli cezayı almıştır. Bu kapsamda eksik kalan ve ilçeye içme suyunu verecek olan pompaj sistemi en kısa süre zarfında tamamlanıp yeni şebekeyi hizmete koyacağız" dedi.