Hilvan Belediyesi Personeli İftar Yemeği Verdi

Hilvan Belediyesi personeli bir araya gelerek iftar yemeği verdi.

Son günlerini yaşadığımız mübarek Ramazan ayında kendi aralarında birlik ederek bir akşamlık iftar yemeği verdi.

Hilvan belediyesi tarafından geleneksel hale getirilen ve Ramazan ayında her gün yüzlerce kişiye verilen iftar yemeğini üstlenen belediye personeli, iftar açmaya gelenlere yemek servislerini kendileri üstlendi.

Hilvan Kaymakamı Uğur Sezer ve emniyet müdürü Yunus Aydın'ın da katıldığı iftar yemeğinde konuşan belediye başkanı Aslan Ali Bayık şöyle konuştu:

" Belediyecilik her şeyden önce bir ekip işidir. Belediyecilikte başarıyı elde etmek için sağlam bir ekip ve ekipman belediyenin olmazsa olmazlarındandır. Hilvan belediyesi olarak, çalışanlarımızla her zaman iyi ve güzel ilişkiler içinde yaşıyoruz. Aynı şekilde birim amirleri ve personelimiz bir aile gibi aynı çatı altında birlik ve beraberlik içinde çalışmaktadırlar. Çalışanlarımız bir araya gelerek bugün için iftar yemeğini verdiler. Bu güzel ve anlamlı davranışlarından dolay emeği geçen herkese teşekkür ederim" dedi.

Birlik ve beraberliğinin önemine değinen Bayık " Yaşadığımız bölge veya coğrafyaya baktığımızda en yakın komşularımızda her gün anlamsız bir savaşın ortaya çıkardığı büyük acılara şahit oluyoruz. İnşallah bizim yaşadığımız bu topraklarda birlik ve beraberliğimiz devam eder ve devam ettiği sürece de acılar ve savaşlar bizden uzak kalır" dedi.

Bayık, başta İslam alemi olmak üzere tüm Hilvanlıların Mübarek Kadir gecesini kutlar, Kadir gecesinin insanlık için hayırlara, barışa, kardeşliğe ve sevgiye vesile olmasını temenni ederim dedi.