Hilvanlılar İftarda Buluştu

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi tarafından Hilvan'da düzenlenen iftar programına Hilvanlılar yoğun ilgi gösterdi.

Düzenlenen iftar yemeğine katılmak üzere Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Ahmet Kaytan'la birlikte geldiği ilçede Vali Küçük'ü Kaymakam Uğur Sezer ve İlçe Belediye Başkanı Aslan Ali Bayık karşıladı.İlçe sakinleriyle yol üstü sohbet eden Vali Küçük, ardından Hilvan Belediyesi'ne geçerek Başkan Bayık'tan yaptıkları çalışmalar hakkında bilgi aldı.

İftar vaktinin yaklaşmasıyla birlikte Hilvan Kaymakamlığı önünde kurulan iftar sofrasında yerini alan Vali İzzettin Küçük, vatandaşlarla birlikte iftarını açtı. Burada yaptığı konuşmada Hilvanlılara seslenen Vali Küçük, Hilvan'ın yatırımda ve gelişmede atağa geçen ilçelerden biri olduğunu belirtti. Kaymakamlık ve belediyenin Hilvan için ellerinden geleni yaptığını dile getiren Vali Küçük, Valilik ve Büyükşehir Belediyesinin de arkalarında olacağını, taleplerini ilde ve Ankara'da dile getireceklerini ifade etti. Hilvan'ın içme suyu için yeni ödeneğin de çıktığını sözlerine ekleyen Vali Küçük, çok yakında ihalenin yapılacağını ve sorunun çözüleceğini kaydetti.

Hilvan Belediye Başkanı Aslan Ali Bayık, iftar öncesinde gelen kalabalığa hitaben şöyle konuştu:

" Hepimizin bir araya gelmesine vesile olan mübarek Ramazan ayı hepimize hayırlı ve uğur olsun. Allah  birliğimizi ve dirliğimizi bozmasın" dedi.

İftar programının ardından kendisine sevgi gösteren çocuklara oyuncak hediye eden Vali İzzettin Küçük, daha sonra Kaymakam Uğur Sezer'le ilçe Mobese merkezine geçerek ilçe hakkında bilgi aldı. Vali Küçük'ün Hilvan temasları geç saatlere kadar sürdü.