Hilvan'da Ramazan Etkinlikleri

Mübarek Ramazan ayı münasebetiyle Hilvan Belediyesi tarafından düzenlenen etkinlikler devam ediyor.

Düzenlenen etkinlikler kapsamında Şanlıurfa merkez ilçesi olan Haliliye Belediyesinin ilahi grubu katılımcılara unutulmaz bir iftar yaşattı.

İftar öncesi okunan ilahi ve semazen gösterisi eşliğinde dağıtılan yemekleri Hilvan Belediye Başkanı Aslan Ali Bayık, Haliliye Belediye meclis üyeleri Emir Elden ve Hasan Kaya servis etti.

Hilvan Belediye Başkanı Aslan Ali Bayık, Haliliye Belediyesine yaptıkları nezaketten dolayı teşekkür ederek ilahi grubuna plaket takdim etti.

Bayık" İlahi gruplarıyla beraber bizlere misafir olan Halliye Belediyesine teşekkür ediyorum. Her yıl olduğu gibi bu seneki Ramazan ayında da birlikteyiz. İnşallah bu birliğimiz devam eder. Ramazan ayının hayırlara vesile olmasını dilerim" dedi.

Hilvan'da iftara katılan Haliliye Belediyesi meclis üyesi Emir Elden ise, kurulan iftar sofralarının iyilik ve güzelliklere vesile olmasını diledi.