Tayinci Hâkimlere Teşekkür ve Başarı Plaketi

Hilvan belediye Başkanı Aslan Ali Bayık, Hilvan'dan yeni görev yerlerine atamaları çıkan Hâkimlere teşekkür ve başarı plaketi verdi.

Hilvan'da yaklaşık olarak 2 yıl görevlerini tamamlayan Asliye Hukuk Hakimi  Abdulgani Köksal ve  Asliye Ceza Hakimi Murat Sarıkaya'ya teşekkür ve başarı plaketi veren Bayık;

" Şanlıurfa ilçeleri arasında Hilvan ilçemiz suç oranı bakımından gerilerde yer alıyor. Bu bizi oldukça sevindirmektedir. Suç oranlarının az olması kadar, mevcut suçların önüne geçilmesi konusunda ve ilçede sağduyu sağlama amacıyla çabalayıp üstün bir başarı gösteren değerli Hâkimlerimize teşekkür eder, yeni görev yerlerinde de üstün başarılar dilerim" dedi.

Hilvan'daki görev süreleri tamamlanan Asliye Ceza Hâkimi Murat Sarıkaya Antalya'nın Elmalı ilçesine, Asliye Hukuk Hâkimi Abdulgani Köksal'da Karabük'ün Safranbolu ilçesine atandı.