ŞUSKİ'de Acı Gün

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi ŞUSKİ Hilvan koordinatörü Fuat Baylan'ın vefat eden babası Hacı Müslüm Baylan'ın cenazesi Hilvan'ın Kepirhisar Köyünde defnedildi.

Uzun zamandan beri sağlık sorunları olan Hacı Müslüm Baylan, önceki gün tedavi gördüğü hastanede vefat etmişti. Şanlıurfa'da ikindi namazında müteakiben kılınan namazın ardından kendi köyüne getirilen Hacı Müslüm Baylan'ın cenazesi, kılınan cenaze namazından sonra yoğun bir kalabalıkla defnedildi.

Cenazeye, Ak Parti Şanlıurfa İl Başkanı Av. Yusuf Eğilmez, CHP İl Başkanı Aziz Aydınlık, Hilvan Belediye Başkanı Aslan Ali Bayık, AK Parti il başkan yardımcısı İsa Kızıldemir, AK Parti Eyyübiye ilçe başkanı Süleyman Elgün ve AK Parti yöneticileri ile yakın çevresi katıldı.

Definden sonra taziyeleri kabul eden ŞUSKİ Hilvan Koordinatörü Fuat Baylan, bu acılı günlerinde kendilerini yalnız bırakmayan herkese teşekkür etti.

Hacı Müslüm Baylan'ın taziyesi Şanlıurfa Ahmet Erseven mahallesine bulunan Ali-Yekbun Gerger taziye evinde yapılacak.