Öğretmenlerden Başkan Bayık'a Plaket

Öğretmenler Hilvan Belediye Başkanı Aslan Ali Bayık'ı makamında ziyaret etti.

ilvan Mehmet Akif Ersoy İlköğretim Okulu öğretmen ve okul yöneticileri, Hilvan Belediye Başkanı Aslan Ali Bayık'ı makamında ziyarete ederek, okullarına yapılan hizmet ve desteklerinden dolayı Bayık'a teşekkür plaketi verdi.

Eğitimcileri makamında kabul eden Hilvan Belediye Başkanı Aslan Ali Bayık , yapılan ziyaretle ilgili şu açıklamalarda bulundu.

" Zaman zaman eğitim yuvalarımıza yapmış olduğumuz ziyaretlerde, okullarımızın eksiklikleri hakkında bilgi alıyoruz. Almış olduğumuz bilgilerle belediyemizin imkanları dahilinde okullarımızın var olan eksikliklerini gidermeye çalışıyoruz. Öğrenci sayısının fazla olduğu bir bölgede eğitim veren Mehmet Akif Ersoy okulumuz, konum itibarı ile önemli okullarımızdandır. Yeni bir okul  olması hasebiyle de  bir takım ihtiyaçlarını karşıladık. Çocuklarımızın okul bahçesinde daha rahat edebilmeleri ve iyi zaman geçirebilmeleri için okul bahçesinin düzenlemesini yaptık. Buna benzer yardım ve desteklerimizi sürdüreceğiz" dedi.