Güvenç, Hilvan'da Mahalle Muhtarlarını Dinledi

Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Celalettin Güvenç, Hilvan'da muhtarlarla düzenlenen toplantıya katıldı.

Şanlıurfa'nın büyük şehir statüsüne kavuşmasının ardından, ilk kez Hilvan'da düzenlenen toplantıya katılan Güvenç, mahalle statüsüne giren 69 muhtarla bir araya gelerek, yerleşim bölgelerindeki sorunları dinledi.

Hilvan Belediyesine ait konferans salonunda gerçekleşen toplantıya, Hilvan Belediye Başkanı Aslan Ali Bayık, Ak parti ilçe başkanı Hanif Düzme, Belediye meclis üyeleri ve 69 mahalle muhtarı katıldı.

Mahallelerdeki alt ve üst yapı sorunlarının dile getirildiği toplantıda, muhtarlar, toplumsal yapı alanları, ibadet, eğitim ve sağlık alanları ile ilgili de Büyük şehir belediye başkanı Güvenç ve Bayık'tan destek istediler.

Kurmaylarıyla birlikte toplantıya katılan Güvenç, kendisine iletilen sorunları not alarak en kısa zamanda çözüme kavuşturulacağını söyledi.