Bayık Hastane ve Ev Ziyaretlerinde Bulundu

Hilvan Belediye Başkanı ve Ak Parti Hilvan Belediye Başkan Adayı Aslan Ali Bayık, Hilvan Devlet Hastanesinde yatan hastaları ziyaret ederek geçmiş olsun dileklerinde bulundu.

Hilvan'da hizmet çalışmalarını aralıksız devam ettiren Bayık, halkla birlikteliğini devam ettirip sorunlarını dinliyor. Yaptığı köy ve mahalle ziyaretlerinin yanı sıra Hilvan devlet hastanesinde yatan hastaları ziyaret eden Bayık, burada yatan hastalara  geçmiş olsun dileklerinde bulunarak acil şifalar diledi.

Bayık, Hastane ziyaretinin ardından yaptığı mahalle ve ev ziyaretlerinde vatandaşlarla görüşerek bilgi alışverişinde bulundu, sorunlarını dinledi.

Hilvan Belediye Başkanı Aslan Ali Bayık yaptığı ziyaretlerle ilgili olarak şu açıklamalarda bulundu.

" Yaptığımız ziyaretler sadece bugüne mahsus bir şey değildir. Yıllardan beridir her zaman Hilvanlıların yanında olduk ve sorunları olan kardeşlerimin sorunlarını imkanlar dahilinde hep beraber çözüme kavuşturduk. İyi günde ve kötü günde her zaman birlikte yan yana olduk. İnşallah bugün de yarın da yine eskisi gibi yan yana olacağız" dedi.