Önder BAYTAK

Yazı İşleri Müdür

Telefon: (0414) 681 20 07 Dahili:126

GÖREVLERİ:

1. Yazı İşleri Müdürlüğünü Başkanlık Makamına karşı temsil eder.
    2. Müdürlüğün yönetiminde tam yetkili kişidir. Müdürlüğün her türlü çalışmalarını düzenler.
    3. Yazı İşleri Müdürlüğünün Harcama Yetkilisi ve Müdürlük personelinin disiplin amiridir.
    4. Yazı İşleri Müdürlüğü ile diğer Müdürlükler arasında koordinasyonu sağlar.
    5. Yasalarla verilen her türlü ek görevi yapar.
    6. Yazı  İşleri  Müdürlüğü  yukarıda  sayılan  görevleri  ve  5393  Sayılı  Kanuna dayanarak  Belediye  Başkanınca  kendisine  verilen  tüm  görevleri  kanunlar  çerçevesinde yapmaya yetkilidir.
    7. Encümen üyesi seçildiği takdirde encümen toplantısına katılır.

BAĞLI BİRİMLER

• Belediye Meclis Salonu