Hilvanlı Kadınlar Halfeti’yi Gezdi

Hilvan Belediyesi kadınlara yönelik mesleki kurslar verdiği Kadın Kültür Merkezlerinde görevli eğitmen ve kursiyerlere Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi iş birliği ile Halfeti gezisi düzenledi.

Kültür gezisi programı kapsamında Saklı Cennet Halfeti’yi gezen kadınlar hem eğlendi,  hem de kentin tarihi ve turistik bölgelerini görme fırsatını buldu.

Düzenlenen gezide günlük yaşamın stresinden uzaklaşıp doyasıya eğlendiklerini belirten kadınlar desteklerinden dolayı Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül ve Hilvan Belediye Başkanı Aslan Ali Bayık’a teşekkür etti.

HİLVAN BELEDİYESİ

Bağlar Mahallesi, İzollu Bozan Bey Caddesi No:20, 63900 Hilvan/Şanlıurfa