Başkanın Mesajları

BAYIK,'tan Kandil Mesajı

Hilvan Belediye Başkanı Aslan Ali Bayık, Kadir Gecesi münasebetiyle mesaj yayınladı.

Bayık, yayınladığı mesajında, Kadir Gecesi'nin başta İslam âlemi olmak üzere tüm insanlık için hayırlara vesile olmasını diledi.

Ortadoğu coğrafyasında, en çok Müslümanların zulümlere maruz kaldığını ifade eden Bayık;

'Yakın zamandan günümüze kadar devam eden çatışmalar, insan olarak hepimizi üzmektedir. Yaşanan çatışmaların özellikle İslam coğrafyasında yaşanması bu üzüntümüzü daha da arttırmaktadır. Temennimiz, yaşanan insanlık dramının sona ermesidir. İnşallah savaşlar yerine barış, acılar yerine sevinçlerin yaşanacağı yeni bir dünya düzeninde hepimiz yeni bir yaşama merhaba deriz. Bu mübarek gecede bütün dualarımız bütün insanlığa barış ve huzurun gelmesi için olsun. Yüce Rabbim dualarımızı kabul etsin. Kandiliniz kutlu olsun' dedi.