Başkanın Mesajları

30 Ağustos Zafer Bayramı Mesajı

Hilvan Belediye Başkanı Aslan Ali Bayık, 30 Ağustos Zafer Bayramı nedeniyle bir mesaj yayınladı.

Bayık,  öncelikle büyük zaferin 93. yıldönümü tüm milletimize ve ülkemize hayırlı olsun diyerek şöyle devam etti.

" Geri dönmeyeceğini bile bile canını bu topraklar için feda eden ve kanının son damlasına kadar büyük bir mücadeleyi zaferle sonuçlandıran bütün kahraman şehitlerimizi rahmetle anıyorum. 93 yıl önce dil ve ırk ayırmaksızın herkes nasıl mücadele edip bu vatan topraklarınızı koruduysa, aynı ruhun bugün de tecelli etmesini temenni ediyorum" dedi.