Başkanın Mesajları

Bayık'tan 23 Nisan Mesajı

Hilvan Belediye Başkanı Aslan Ali Bayık, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

Bayık mesajında,

'Türkiye Büyük Millet Meclisi'nin 96. kuruluş yıldönümünü, Türk Ulusu ve Türkiye coğrafyasında yaşayan tüm halklar için bir dönüm noktasıdır. Yeniden var olmanın mücadelesi sonucunda kurulan Türkiye Büyük Millet Meclisi'nin kuruluşunu yeni nesillerin en büyük ve güçlü adayları olan çocuklarımızın da ulusal bayramıdır. Başta Türkiye olmak üzere bütün dünya çocuklarına addedilen bu bayramın, geleceğimizi emanet edeceğimiz tüm çocuklarımıza kutlu olsun' dedi.